18 Şubat 2012 Cumartesi

BOYUNLUK BERE TAKIMI

       İşte benim cici takımııım. Bere ve boyunluktan oluşan bu takımımı şimli ipten ördüm. Yünü annemden aşırdım :)) artık bu yünlerden yok sanırım. O zamanlarda bu yünü sevmezdim ama şimdi keşke gerisi olsa diyorum. Kör ölür badem gözlü olur dedikleri bu olsa gerek :)) yada benim zevklerim değişti bilemicem. Çok zevkle ördüm ama yanlış yaptığım yerde söylene söylene söktüm çünkü şimli olduğundan sökmesi çok zor bir yündü beni bayaa terletti amaaa  çok da  zevkle takıyorum. İstediğiniz renkte sipariş verirseniz size de çok zevkle öreceğime eminim (miss_krizantem@hotmail.com a mesaj atabilirsiniz) 
BOYUNLUK - BOYUNDANLIK
Yapılışında hem şiş hemde tığ kullandım. Berede tığ ağırlıklı olarak ördüm uç kısmını ise şiş ile lastik örgüsü yaptım. Boyunluk ki en sevdiğim bu oldu hem severek takıyorum hemde yolda sokakta modeline bakmak isteyenler olunca mest oluyorum :)) boyunlukta 3lü saç örgüsü kullandım. Sizinde böyle cici bir takımınız olsun isterseniz hemen istediğiniz rengi miss_krizantem@hotmail.com adresine mail atıp sipariş verin. Yolda modeline bakmak isteyenlere de blogumun adresini verin :)))
ÇİÇEKLİ BERE





Başınızı, boynunuzu ve kalbinizi sıcak tutun...


                  :)))))))

RESİN KAPLAMA AMETİST KOLYE



RESİN KAPLAMA AMETİST KOLYE

        İşte "bunu bende mutlaka denemeliyim" dediğim uygulamalardan biri resin kaplama nam-ı diğer yüzkat vernik uygulaması. Yarı değerli taşların en güzellerinden biri olan ametist taşının büyüleyici mor rengi (resimde taşlar lacivert gibi görünsede mor) ile uyumlu mor krizantem çiçeğinin kombinesi bu kolye eminim arkadaşlarınızı kıskandıracak :)




resin kaplama
iki sıra ametist taşıyla döşenmiş bu kolyede taşlar arasında gümüş kaplama aparatlar kullanılmıştır. kolyenin ucunda ise gümüş kaplama pendant üzerine oturtulmuş mor çiçeğe resin kaplama uygulanmıştır. resin uygulaması 2 gün gibi uzun süre alan bir uygulamadır. 


Beğendiğiniz bir resmi sizin için kolye ye çevirebilirim hemen miss_krizantem@hotmail.com a mail ile siparişinizi bildirin.
RESİN KAPLAMA AMETİST KOLYE





Yada bu ürünü almak için buraya tıklayınız.












cadence 100 kat vernik
RESİN KAPLAMA NASIL YAPILIR


YÜZKAT VERNİK NASIL YAPILIR


Öncelikle bir hobi dükkanından 100 kat vernik alınır :) bu paketin içeriği 2 ayrı şişede 2 ayrı sıvıdan ibarettir.Uygulama yapacağınız bölge dekupaj tutkalı ile tutkallanır, Kuruması beklenir. Daha sonra plastik bir kap içerisinde 2 ye 1 ölçek olacak şekilde sıvılar karıştırılır. İyice karıştığından emin olduktan sonra uygulamak istenilen zemine dökülür. Kuruma işlemi 2 gün sürdüğünden ötürü bu süre zarfında tozdan korumak için üzerine koruyucu bir şey kapatılır ve düz bir zeminde kurumaya bırakılır. Ve zaman zaman kontrol edilerek oluşan kabarcıklar iğne ile patlatılır. Ben burada mor ametist taşlarına uyum sağlasın diye ikea katoloğundan kestiğim pembe krizantem çiçeğini kullandım. Bu uygulamayı ilk defa yapan ve sonucunu merak eden ben için 2 gün oldukça uzun bir süreydi. 2 gün boyunca tozdan korumak için kapattığım kabı kaç kere kaldırdığımı bilmiyorum :))