16 Ağustos 2012 Perşembe

ÇUVAL BEZİ ŞEKERLİK



Geri dönüşüm projesi şekerlik

 Yolculuk vakti geldiiiiiiii kısmetse yarın yola çıkacağız inşallah...
Yola çıkacak herkese hayırlı yolculuklar diliyorum umarım herkes tatiline, memleketine yada her nereye gidiyorsa oraya kazasız belasız gider döner. Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum sevdiklerinizle şeker tadında bir bayram diliyorum kucak dolusu sevgiler... 
çuval bezi
çips kutusu
2 hafta yokum, sizleri ziyaret eder yorumlarımı eksik etmem ama post yayınlayamam o yüzden gitmeden son bir post yayınlayayım dedim umarım beğenirsiniz. Laf aramızda ben çok beğendim :))) 
Çok beğendim derken güzel oldu anlamında değil, hep cips kutusundan birşey yapmak istemiştim ama bir türlü kısmet olmamıştı ama şimdi oldu ta ta ta taaaaaaaam bu da benim geri dönüşüm projem: cips kutusundan şekerlik hemide çuval bezli otantik :))))
Çuval bezi şekerlik 
Sanırım bu çuval bezinden bir miktar daha almam gerekecek çünkü fena halde hoşuma gitti. Aklımda fikrim yok ama olsun çuval bezim olsun çamurdan olsun ama tüylü olmasın :))
Neyse lafı fazla uzatmayayım valiz hazırlıcam, yolluk hazırlıcam, buzdolabını boşaltıcam, çamaşır yıkıcam, kendimi  hazırlıcam oooo çok çalışmam lazım çook...

12 Ağustos 2012 Pazar

KREM RENGİ ÇATLATMA KOLYEM


Bu resim niyeyse benimle çok inatlaştı dik durmak konusunda neyseki sonunda ben kazandım...

 Çatlatma demek pek doğru olmadı aslında sanki kendim yapmış gibi algılanıyor, çatlatma süsü verilmiş desem daha doğru olur :)) 
Aslında kendim yapmayı düşünmüyor değilim üzerinide çatlatma tekniği ile boyasam nasıl olur acaba? çatlatma tekniği daha önce yaptığım birşey değil aslında nasıl yapıldığını?  takı yapımında  kullanımı uygun mu? dokusunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama denemek istiyorum. 
Amanallahım ne kadar da çok yapmak istediğim şey var. listesi bir çığ gibi büyüyor, ömrüm yetecek mi acaba :)
kısmet...