2 Şubat 2013 Cumartesi

DİKİŞ AŞKINAAAAA :))))

terzi makası
vintage makas

makas kolye



Dikiş severlerin bayılacağını düşündüğüm bir kolye...
Şahsen ben görür görmez bayıldım bu makas aparatına :)
Dikiş aşkıyla yanıp tutuşanlar için makas kolyem Emeksensin de satışta...

PERİ KIZI İNCİLİ KOLYE



peri kızı kolye

tinkerbell kolye

melek kolye


Sevgililer gününe hazırlık :)
Peri kızı, melek ya da tinkerbell adını siz koyun.
Altın kaplama aparatların yanına inci de kullandım.
Ben yakıştığını düşünüyorum bilmem siz de beğenir misiniz?
Peri kızı kolyem Emeksensin de satışta...

ZÜMRÜT YEŞİLİ TAKIM








Daha önce küpesini yayınladığım takımım...
Emeksensin de satışta... 

1 Şubat 2013 Cuma

DERİ VE SÜET KUMAŞLAR

Aslında kumaş aldım demeye utanıyorum...
Alıyorum alıyorum icraat yok :))
O yüzden aldıklarımı göstermek istemiyordum ama bu seferki başka... Dayanamadım :))
İlk defa deri kumaş aldım. Neden aldım bilmiyorum aslında hiç böyle bir fikrim yoktu :)
ama sanırım rengine dayanamadım, çok tatlı bir pudra pembesi... Hayalimde şu aşağıdaki modeli yapmak var bununla... olur mu bilmem umarım heder etmem...
Bu hafta ilk defa şu meşhuuur fatih pazarına gittim. Gerçekten muazzam derecede büyüktü. Yabancısı olduğum için zorlanırım diye düşünmüştüm ama ayaklarım beni dooğru kumaşcılara götürdü bişey çekiyo yaaa :)))
Hiç görmediğim kadar deri vardı belkide bu yüzden aklımda olmadığı halde aldım. Aklıma sevgili Şenaycığımın takipçileri geldi derileri görünce. Şenay dikiş severler için bloğunda kumaş satışı yapıyor ve takipçileri sürekli deri kumaş talebinde bulunuyor ama herzaman denk gelmiyormuş. Dikiş sever için kumaşın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum :) kimi zaman altından bile değerli :)) o yüzden bi ara almayı düşündüm derilerden ama sonra satış işinde pekte başarılı olamadığım aklıma geldi ve vazgeçtim. İster takı olsun ister başka şey... satış işi için sanırım öncelikle çevre edinmek gerekiyor. Ya çevrem yok ya satış kabiliyetim yada satınalmaya değer ürünüm :) nedenini bilemiyorum ama satışta başarısız olduğum kesin bu nedenle almaktan vazgeçtim. Elimde kalınca işime yarayabilecek birşey değil sonuçta...

Tezgahın birini hunharca deşerken süet bir kumaş geldi elime. okadar mutlu oldum kiii verdiğim anii mutluluk refleksine satıcı dahi güldü :)) ve "abla onun başka rengide vardı kaldıysa" dedi. bende azmetttim ve buldum. Biri sütlü kahve biride deve tüyü rengi 2 tane süet kumaşım var şimdi. Gözümden bile sakınıyorum onları okadar çok sevdim ki gece koynuma alasım geldi :))))
Aslında tek aldıklarım bunlar değil trikolar ve penyelerde var ama bunların yanında pabuçları dama atıldı :)))

31 Ocak 2013 Perşembe

BURDA DERGİLERİ



























         Cesaret edip aldığım kumaşları kesmeye kıyamayınca baari dedim bir kaç dergi alayım da bir de öyle deneyeyim belki cesaret gelir dedim.
Evire çevire 2 saatte anca bunları seçebildim. Neyseki adam beni kovalamadan oradan ayrılmayı başardım :))
Dergiler paketli olunca içinde ne var bilemiyorsun tamamen süpriz oldu. bazılarını çok beğendim bazılarında kayda değer bişiy bulamadım. meğersem burdanın rus sitesinde dergilerin içindeki modeller varmış. keşke daha önce oradan bakmış olsaydım. ozaman mesela 2011 in ağustos sayısını almazdım. içinde bir tane güzel model olmazmı yaa. Bir de nasıl bir dalgınlığıma geldiyse artık büyük beden sayısını almışım. üzerinde de eşşek kadar yazıyor büyük beden diye :( yuh dedim satıcının ahı tuttu heralde :))
ne biliyim ben öyle bişey olduğunu 44 bedenden başlıyor kalıplar o da hiçbir işime yaramayacak muhtemelen... 6 dergiden 2 sini boşa almış oldum :( neyse sağlık olsun inşallah bişeyler dikebilirsem moralim düzelir belki :))

ZÜMRÜT YEŞİLİ KÜPE





Bu küpeleri nedense çok sevdim...
Çok pastel tatlı bir rengi var.
Zaten oldum olası yeşille altın rengini birbirine çok yakıştırmışımdır.
O yüzden olsa gerek altın rengi aparatlarla süsledim.
Beğendiniz mi?

29 Ocak 2013 Salı

HAMUR DENEMELERİ



Aslında hamur yapma nedenim başkaydı.
Birine ufak bir hediye yapmıştım lohusa tacı olarak ama doğumu çok yakın olduğu için alelacele götürdüm ve fotoğraflayamadım. Artan hamur boşa gitmesin diye bu gül denemelerini yaptım. 
Henüz nerede kullanacağıma dair bir fikrim yok ama takı yapacak olursam diye içerisine birleştirme aparatı olarak tel yerleştirdim fakat belli de olmaz belki teli çıkarıp başka bir yerde süsleme olarak ta kullanabilirim. Belki bir kutu belki bir toka belki bir vazo kimbilir belkide sizin önerebileceğiniz bişey :)
Henüz boyamadım bile bakalım boyayınca bişeye benzeyecek mi...