3 Ekim 2012 Çarşamba

KAVANOZ ELBİSESİ :))


         Henüz kendime elbise yapmayı beceremedim bende baari kavanozlarıma yapayım dedim :))) nasıl olmuş?
Baktım kavanozlarım pek bi çıplak geldi gözüme, düşündüm taşındım neden olmasın dedim ve kavonozlarıma elbise yapmaya karar verdim. Yoksa sizin kavanozlarınız hala çıplak mı :)))))) 

ÖNCE
SONRA






Çuval bezi aşkım devam ediyor. Daha önce buradaki yayınımda da aynı malzemelerlen şekerlik yapmıştım o şekerlik çok hoşuma gidince malzemelerde artınca benzeri birşeyler yapmak istedim ve ortaya bu çıktı. Ne mutlu bana ki gene malzemem arttı yaani gene benzeri birşeyler yapabilirim :)))



      Aslında çok kolaymış gibi görünse de itiraf etmeliyim biraz uğraştırıcı. Çünkü çuval bezi çok zor bir kumaş. Çok çektiği için dikmeden önce mutlaka yıkamak gerekiyor, Yıkanınca çok fazla kırışıyor ütülemek kabus gibi... en son derecede ütüle ütüle açılmıyor bir de keten gibi en ufak birşeyde hemen kırışıyor. Böylesine kaba bir kumaşın ütü konsunda bu kadar aksi olacağını ummazdım. Ayrıca keserken çok pislik çıkarıyor, dokuması hemen dağılıyor, kılları tüyleri dökülüyor vs. vs. olsun genede ben seviyorum, korkarım evdeki herşeyi bunlarla kaplayacağım...