7 Mart 2012 Çarşamba

EMİNÖNÜ SEFERİM

Eminönü seferimin sonuçları bu resimde gördüklerinizden ibaret. Kardan soğuklardan uzun süre sinek avlayan esnaf fiyatları şişirmiş kanımca. Herşey çok pahalı geldi niyeyse o yüzden fazla abartamadım alışverişimi. 




Herkeste göre göre imrendim ben de keç aldım bakalım sonuçları ne olacak. Aslında kafamda keçeye dair hiçbir fikir yok ama alasım geldi kendime engel olamadım. Bende keçe işine el atmasam kusur kalırdım :)) İlk defa aldığım bir başka şey de titanyum kurdele. Çok güzel renkleri vardı en güzel renklerinden aldım yapmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce hiç kullanmadım inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Yine çeşitli doğaltaşlar boncuklar vs. aldım. Altın kaplama aparatlar aldım çeşit çeşit. 
Uzun zamandır çıkmıyordum dışarıya böyle uzun soluklu, hamlaşmış sanırım vücudum, öyle yoruldum öyle yoruldum ki bacaklarımın zonklaması hala geçmedi. Akşam erkenden uykum geldi gözlerim kapanıyordu zor tutuyordum ama yinede uyuyamıyordum çünkü kafamda malzemelerim ve fikirlerim çatışma halindeydi durduramıyordum beynimi sürekli aldıklarımla yapacaklarımı hayal ediyordum neyseki bir ara sızmışım... J

2 yorum:

  1. heeey alışveriiiş :D
    benim ki kadar sapkın olmamış ama :D
    merakla bekliyorum yeni tasarımlarınızı...
    gününüz güzel geçsin...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürleeer sevgili themonk :)
    malzemelerim ve ben cebelleşiyoruz bakalım. halıda adım atacak yer kalmadı umarım biri gelmez :D

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥