3 Haziran 2012 Pazar

DANTELLİ AMERİKAN SERVİS

Bu ara pek bi taktım dantellere. Gerçi bunların tam ismini bilmiyorum dantel mi güpür mü fisto mu :)) adı her neyse ben taktım bunlara topluyorum çarşıdan pazardan renk renk desen... biraz fazla toplamışım sanırım bu aralar yaptığım herşeyde bunlardan göreceksiniz sanırım. 
 İlk olarak bu amerikan serviste kullandım. Elastik likralı bir ürün, bunun gibi birkaç tane daha almıştım ama keşke almasaymışım makinede problem çıkarıyor esneyen malzemeler, yine bir sürü cebelleştim çok eziyet oldu bana çoook...
Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın karanlık çıktılar renkler pek belli olmuyor, dantel çok tatlı bir kahverengi hani şu çikolata kahve dediğimizden kenarlarındaki zigziglarda aynı tonda...
foto makinesi benimle inatlaşıyor en sonunda kendini balkondan aşağı attıracak haberi yok.
Bunu bu yaz evlenecek olan bir arkadaşımın çeyizine yaptım umarım beğenir. Daha öncede amerikan servisler yapmıştım ama dantel kullanmayı hiç aklımdan geçirmemiştim, adı çeyiz olunca dantel çağrışım yaptı :)) ama fenada olmadı sanırım siz ne dersiniz? Beğenir mi?

14 yorum:

  1. biz ona güpür ya da fisto diyoruz. gerçekten hoş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) güpür diyince aklıma perde geliyor ben en iyisi fisto diyeyim :)

      Sil
  2. amerikan servis dikmeyi de kullanmayı da severim, çok şık olmuş, arkadaşının çok beğeneceğinden eminim, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili noblesse senin beğenmen ayrı bir hoşuma gidiyor çünkü amerikan servis dikmekte ilham aldığım kişilerden birisin :))

      Sil
  3. Amerikan servis kullanmayı bende severim.Çok şık olmuş arkadaşında mutlaka beğenir. Ellerine sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Beğenilmeyecek gibi değil, çok şık bir takım olmuş, ellerine sağlık, mutlu sofralar görsünler inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkürler beğeniniz ve iyi dilekleriniz için banu ablacım

      Sil
  5. çok güzel olmuş. fotoda siyah çıkmış ama siyahda olsa güzel olacakmış. emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet fotolarda renkler çok farklı, normal rengi kahve-krem ama dediğiniz gibi siyahta güzel olacak sanki belki bir de siyah-beyaz yaparım

      Sil
  6. dantelin yakışmadığı yer yok sanırım, gayet şık olmuş. mutlu günlerinde kullansın arkadaşın:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili asortik bende danteli her yere yakıştırıyorum, oysaki eskiden ne kadar demode bulurdum, yoksa artık bende mi demode oldum :))

      Sil
  7. Arkadaşının çok seveceğine eminim.
    Amerikan servis kullanmayı ben de çok severim. Hem pratik hem de oldukça şık oluyor. Dantelli modelini pek beğendim canım. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. haklısın ayşıncım gerçekten çok pratik ve şık oluyor amerikan servis, öbür türlü bembeyaz masa örtüsü pek bi yavan gelmeye başladı gözüme :)

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥