8 Eylül 2012 Cumartesi

BURDA DERGİSİ :)


Sonunda benimde bir burda dergim olduuu :) Bunu bayramda gittiğimde annemden aşırdım, onda bunlardan daha çoook vardı ama taşınırken atılmış yanlışlıkla çok üzüldüm :( neyse sağlık olsun naapalım. Dergi 1981 yılının temmuz ayına ait yani 30 senelik antika sayılırmı ki :))
Dergiyi elime alır almaz heyecanla şöyle hızlıca bir karıştırdığımda hiçbir modeli beğenmedim. Tuhh yaa keşke bir model baari güzel olsaydı dedim sonra yavaş yavaş tekrar baktığımda birçok model hoşuma gitmeye başladı. Beğendiklerimden bazılarını aşağıda fotoğrafladım bakalım 30 sene öncenin modasından sizin de beğendikleriniz çıkacak mı?










En sondaki arap saçına benzeyen resimde  patronmuymuş paftamıymış öööle bişi :)) bakalım çözebilecekmiyim...
Bu arada  kapaktaki kadın ne kadarda gülben ergene benziyor değil mi?

10 yorum:

  1. Bence çok güzel modeller var. Özellikle kırmızı blüz ü çok beğendim.
    Şimdiden ellerine sağlık.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler heyyfi bende kırmızıyı çok beğenmiştim, modeller fena değil değil mi 30 sene öncesinin olmasına rağmen hoşuma gitti. gerçi moda eskiye dönüş oldu bu aralar belkide ondan...

    YanıtlaSil
  3. Hahahaa :) Yarıldım okurken kıııssss :) Annenden aşırmışsın da bir dergin olmuş :) Hakikaten annemde de var benim belkide o dönemlere aittir ben de ondan aşırayım da bende de bir tane olsun hahaha :) Ama ben şimdi bir dergi aşırmaya Artvine kadar gidemeyeceğim bir yıl sonra olur benim de dergim napim :)
    Ayrıca Gülben Ergenin gülüşüne benziyor biraz gülüşü bayanın ama 30 yıllıksa zaten o olamaz değil de :D Öyle bir iddaanda yoktu zaten ben bu akşam konuşma havamdayım galiba :) Öyle eğlenceli yazmışsınki çok hoşuma gitti :) Bu arada o en sonraki karman çorman çizgilere ben de rastladım ama ne olduklarını nasıl olduklarını merak bile etmedim görüntüsü korkuuunç :) Arapsaçı gibi ne o öyle dimi ama :) Çöz çözersen bana da anlatırsın :) Ben kendi elbiselerimden kalıp çıkarıyorumya bunlara ihtiyacım olmuyor çok şükür :)
    Bu arada ben siyah elbiseyi beğendim :) Sakla bunları çok değil 1-2 yıl sonra hepsi moda olur nasıl olsa. Hep bir dönüş oluyor modada nasıl olsa buna da dönülecektir :)

    YanıtlaSil
  4. aşır aşır seninde bir burda dergin olsun herkesin burdası var şenaycım bizim neyimiz eksik :)
    bu arada gülben ergen e benzettiğimiz kadın muhtemelen alman çünkü dergi almanca :)
    o siyah elbise yapmak istediklerimden biri. bakalım arap saçınından çıkarcam artık :)))

    YanıtlaSil
  5. e iyimiş zaten fazlada değişen bişey yokmuş okadar:) baştaki siyah beyaz elbiseler var yine:))

    YanıtlaSil
  6. dimi :) ama bunlar benim aralardan seçip beğendiklerimde ondan, bir görsen daha neler var lalacım bazıları çok komik geliyor :) ben bazen kendi resimlerime bakınca bile ayy ben bunu nası beğenip giymişim diyorum bunlarsa 30 sene öncesinin modelleri haliyle değişik deliyor. zamanla insanın zevklerimi değişiyor yoksa gerçekten moda dediğimiz şey içimize işleyip beğenilerimizi etkiliyor bilemedim...

    YanıtlaSil
  7. Modellerin hepsi birbirinden güzel ben çok beğendim;)burdanın yeni sayılarında yapacak çok az model buluyorum eski sayılarda daha güzel daha farklı modeller bulmak mümkün:)

    YanıtlaSil
  8. haklısınız galiba bende yenilerde pek bişey beğenemedim ne varsa eskilerde var :)

    YanıtlaSil
  9. selam , ben ayvalık'tan küçük bir hayranınızım sizin hakkınızda dahada ayrıntılı alabilir miyim? Artı peri kızı tinkerbell kolyeniz hakkında bilgi alabilir miyim?

    YanıtlaSil
  10. çok tatlısın teşekkür ederim :) ayvalığa kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥