17 Nisan 2013 Çarşamba

HAMARAT HANIMLAR PARTİSİ

Parti varmış dediler bende koştum katıldım :)
Sevgili elişidefterinin düzenlediği bir etkinlikmiş bu. Ben ilk başta çekiliş gibi bir şey sanmıştım ama meğersem oy verme usulu ile yapılan bir etkinlikmiş.
Yaptığınız çalışmanın linkini vererek partiye katılıyorsunuz, katılan çalışmalar oylamaya tabi tutuluyor, süre sonunda da en çok oyu alan partinin hediyesine sahip oluyormuş. Hediyede çok cici bir sepet...
Ben linki verdim partiye katıldım ama oylama kısmında problem yaşıyorum, sizi rahatsız etmez kendi kendime oy verirdim ama yasakmış :)) 
hani diyorum benim biricik bitanecik en sevdiğim blogdaşlarım bana birazcık destek mi olsa :))) sizi ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim hııııııı söylemişim neyse bida söylemiş oldum :)))
birinci olmam şart değil canııım maksat hiç oy alamamış demesinler yazııııııııııııııııık... 
"Bi sepet alacam diye paraladın kendini bee yavrum, hayır alamasan naaapacaaan? ööle böööle bi şekilde devam ettirecen hayatını bee çocuuum mecbuuuuuuur. Ne çektin bee xmadame ne çektin..." derseniz buradan oy verebilirsiniz :)))
20. ve 36. çalışmalar bana ait. oy vermek için herhangi bir şart gerekmiyor. resmin altındaki "vote" yazısına tıkladığınız zaman oy vermiş oluyorsunuz. 1 ürüne sadece 1 kere oy verebiliyorsunuz ve en fazla 3 oy kullanabiliyorsunuz. haydi pamuk tık tık lar vote ye...
sevgiler...

10 yorum:

  1. haha bak bende katılacaktım az daha haha :) Hadi bakalım oylamaya geçeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala katılmak istiyorsan her ay varmış şenaycım bu etkinlik :)
      teşekkür ederim şekerim öpüldün...

      Sil
  2. benim el işleri marifetim yok :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin el işlerin hem göze hemde mideye hitap ediyor şirenicim :))

      Sil
  3. teşekkür ederiiiiiim :))

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim pınarcım :)

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥