3 Nisan 2013 Çarşamba

SÜET KUMAŞLAR

süet kumaş satın al
süet kumaş
Bir önceki yazımda fikir vermesi adına süet kumaştan yapılan modelleri paylaşmıştım çünkü son zamanlarda bana çok süet kumaş talebi geliyor, anlaşılan benim gibi sizlerde seviyorsunuz :) 
Bende süet kumaşlardan bir seri hazırladım. İşte çarşamba pazarı ganimetlerim :) Hemen hemen her rengini toplamaya çalıştım ama ancak bu kadar bulabildim. Parça kumaş oldukları için ebatları çok farklılık gösteriyor. Hatta cinsleride farklı. kimisi elastik kimisi değil... 
süet kumaş satışı
süet kumaş satış
Renkleri ; siyah - kırmızı - gri - lacivert - bordo - sütlü kahve/bej - acı kahve - kızıl kahve

Bunları yakında kumaş paketlerinin içine serpiştirip satışa sunacağım ama beğendiğiniz varsa satışa koymamı beklemeden iletişime geçebilirsiniz...

6 yorum:

  1. Aman da aman iyileşmiş miiii? :)))

    YanıtlaSil
  2. :))) evet canım iyiyim teşekkür ederim. hemen bir çarşamba pazarı yapıp kutlayayım dedim hehe biz iyileştik hava bozdu baksana :)

    YanıtlaSil
  3. Ahhhh kuzuummm sen hastami oldunn? Kiyamaaammm, cok gecmis olsun. Bu arada minik bir soru : nerede bu carsamba pazari:) Cuma pazarindan aldim boyumun olcusunu:) birdahaki gelisimde birde carsambayi deneyeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım aslında hastamı olduuum hasta olmanın eşiğindenmi döndüm anlamadım :) birkaç gün halsiz halsiz yattım başka hiçbişeyim yoktu ne öksürük ne hapşırık... hee eşime sorarsan yüksek dozda nazım varmış :)))
      bende cuma pazarını bilmiyom o nerdeki :) çarşamba fatih te canım. Fstihin çarşamba semtinde çarşamba gün kuruluyor adı üstünde çarşamba pazarı :))

      Sil
  4. oo sen ganimeti toplamışsın.renkler çok güz<el.sen ne güzellikler çıkarırsın şimdi bunlardan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana kalırsa tabi :))
      beğenmene sevindim teşekkürler..

      Sil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥