6 Mayıs 2012 Pazar

ÇEVİR ÇEVİR TAK KOLYE



   Rengarenk kolyelerden sonra gene dayanamadım klasik renklere kaydım işte her kıyafete gidebilecek siyah beyaz oldukça kullanışlı bir kolye. 




 Kullanışlı diyorum çünkü hem spor hem klasik tarza gider gibime geliyor ayrıca renginden ötürü bekçok renkle kombine edilebilir ayrıca dizaynından ötürü değişik şekilde takılabilir. Başlıktanda anlaşıldığı üzre çevir çevir tak :D

11 yorum:

  1. evet kullanışlı ve çok şık gerçekten, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Blogumda sorduğun sorunun cevabını sana da bırakıyorum arkadaşım,
    Hocamız yazıcı çıktısı ile dekopaj olmaz diyor, flash'ıma istediğim fotoyu atıp A4-A3 ya da A4'ün yarısı kadar (istediğim boyda) kırtasiyelerde renkli fotokopi çektiriyorum..
    Diğer yandan bir blog arkadaşımda, öknceki hafta olabilir bir yazı okudum. Yazıcıdan çıktısını aldığı renkli resimi dekopaj yapacağı zaman renkleri dağılıyormuş ve şöyle bir çözüm üretmiş:
    Çıktıyı önce şeffaf tutkal ile tutkallayıp kuruttuktan sonra dekopaj yapabiliyormuş. Kağıt tutkaldan dolayı sertleştiği için hava kabarcıkları kalmadığından dekopajı uygulaması da kolaylaşmış..
    Bende renkli yazıcı yok haliyle kırtasiyede renkli fotokopi çektiriyorum, umarım bu bilgi işini görür arkadaşım CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
  4. bilgi işimi görmezmi teşekkür ederim. ben renlerin dağılacağını hiç düşünmemiştim sadece cansız soluk mat olur kötü durur gibime geliyordu bak heder etcekmişim malzemeyi saol...
    renkli fotokopi için flasha kaydedip götürmen yeterlimi? ben fotokopi diyince elinde kopyasını isteyeceğin bir çıktı bulunması gerek diye düşündüm hep :) kaça çekiyorlar bu arada?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli fotokopiyi flash'tan çekiyorlar canım.. Biz bir yerde A3 büyüklüğünde fotokopiyi 2 tl.ye bir yerde 1,5 tl. başka bir yerde kurstan geliyorsanız size 1 tl.den çekerim deyince biz de şimdi 1 tl.ye A3 50 kruşa A4 çektiriyoruz.. Galiba insiyetif meselesi.. kim ne kadar koparabilirse.. (^_^)

      Sil
  5. teşekkür ederim sevgili noblesse ♥

    YanıtlaSil
  6. hımm ii fazla değilmiş fiyatı teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tatlı cadı inşallah en kısa zamanda birşeyler yapıp yayınlıcam...

    YanıtlaSil
  7. AAA ne güzel hem de siyah beyaz
    Çok severim
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim nilay :)

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥