11 Ekim 2012 Perşembe

ÖDÜL :)


Bu benim ilk ödülüm. Bana bu ödülü veren sevgili Hayalci ye çok teşekkür ederim...
Ödül etkinliğini kimin başlattığını bilmiyorum bu ödülün amacı çok hoşuma gitti.
Amaç 200 izleyicinin altında olan blog sahiplerinin tanıtımını yaparak izleyici sayısını yükseltmekmiş ne hoş değil mi?
Blog açtığım günden beri bana en çok haz veren şey yayınlarıma aldığım yorumlar. Ne yazık ki sayıları pek bi az. ben bunun nedenini hep izleyici sayımın azlığına bağlamıştım. Belki bu ödül sayesinde izleyici sayım çoğalırsa yorumlarımda çoğalır ne dersiniz. Bakarmısınız nasılda hemen teşhisi koydum, belkide yaptıklarım çirkin olduğundan yorum almıyor dimi :)))))) neyse ben bu ihtimali yok sayıyorum ve diyorum ki izleyici sayım az ondan, tabi canım ondan ondan, dimi :)))))
Eveet gelelim fasulyenin faydalarına; bu ödülü aldığım için benim de izleyici sayısı 200 ün altında olan 5 kişiye bu ödülü dağıtmam gerekiyormuş.

İşte benimde ödüllendirmek istediğim 5 blogdaşım:

1) Sevgili heyyfi nin bloğu http://cayimtaze.blogspot.com/
2) Pınar'ın evi http://pnariko.blogspot.com/
3) Hayata dair http://bebegimlehayat.blogspot.com/
4) Sevgili http://nowacraft.blogspot.com/
5) Vee son olarak beni izlemese de :)))) yorumlarıyla yalnız bırakmayan sevgili şenaycığımın bloğu http://Biraz ondan biraz bundan 

Yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan bu cici arkadaşlarımın bloglarını bir ziyaret edin, eminim beğeneceksiniz...

18 yorum:

  1. çok güzel fikir:)layık gördüğün için çoook teşekkür ederim;)

    YanıtlaSil
  2. Bende çok teşekkür ederim bu benim ilk ödülüm birden sevindirikk oldum;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim benimde ilkti anlayabiliyorum :))) kocaman sevgiler...

      Sil
  3. ayrıca yaptıklarını neden küçümsüyorsun arkadaşım bence yaptıkların gayet güzel hele ki insanların düğme dikmeyi bile beceremediği günümüzde asla yaptıklarımızı küçümsemiyoruz:))
    sanırım benimde bu ödülden dağıtmam gerekiyor ama şiimdi çıkmak zorundayım
    kocaman sevgileeeeerr:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili arkadaşım güzel iltifatların için. becerikliyim yada hamaratım diyemem ama üretken ve tutumlu olduğumu söyleyip övünebilirim sanırım :))

      Sil
    2. İltifat değil benim ki gerçek tatlım yaa benim tanıdığım çoğu kadın ananemim tabiriyle ''elim elim üstünde elim ....... üstünde'' oturuyor tamam ben çok becerikli ya da hamarat hatun değilim ama en azından düğme dikimi için gömleklerimizi terziye göndermiyorum. Bak ne güzel söylemişsin üretken ve tutumluyuz.
      Evet bu vasıflarımızla övünebiliriz şekerim:))
      Benden de Kocamaaaaan Sevgiler;

      Sil
    3. haha çok yaşa emi babannem de çok söylerdi o lafı severim :)))
      doğru söylüyorsun bir düğme için yada bir yeri söküldü diye yada fermuarı bozuldu diye kıyafeti terziye gönderenler var hatta hatta terziye göndermekle bile uğraşmayıp direk atan var. Aaaaah ah kocalarına yazık ayol :))))

      Sil
  4. :) Hediyene teşekkür ederim Xmadame :)
    1 seni izliyorum üyelerinin arasındayım uzun zamandır birazcık geri git görürsün :)
    2 bu ödülü benim de dağıtmam gerekiyor biliyorum ve beklemede olan bir ödülüm daha var diyorum. Hafta sonu İstanbula nişan için gidiyorum ve sergiye de katılacağım onun için çk yoğunum canım ama hafta içi mutlaka yapıcam ben de :)
    Çok teşekkür ederim :) Ödülünle beni gururlandırdın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok tatlısın şenaycım öpüyorum sevgiler...

      Sil
  5. Bu ödüle beni layık gördüğün için çok teşekkürler, çok memnun oldum :)
    Benim takipçi sayım senden az,yaptıklarımı beğenmiyorlar ühüüüü...
    Neyse bu ödül sayesinde popülaritem artar belki :))
    Valla beğenen beğensin, beğenmeyen küçük oğluna almasın :)
    Arkadaşım, ödül bahanesiyle bağlar kuvvetleniyor, tek iyi tarafı bu ve değer verip listene aldığın için tekrar teşekkürler.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. haha ne güzel lafmış o küçük oğluna almasın :)))
    tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz bizde yaptıklarımızı kendi zevkimize göre yapıyoruz hiçkimse beğenmese bile biz beğeniyoruz dimi :) ama burda maksat başkalarına beğendirmek değil de bir nevi psikolojik destek. birisi olumlu bir söz söyleyince şevki artıyor insanın :)) bak mesela ben hep takı yapardım 3-5 de olsa eline sağlık güzel olmuş diyen olurdu. elbise dikeyim dedim senden başka eline sağlık diyen olmadı :))) e haliyle galiba ben bu işi beceremiyorum deyip takı kutumu çıkardım geri :)) haa dikiş dikmicemmi artık? dikicem tabi ama belki diktiklerimi paylaşmam en azından güzel bişeyler becerene kadar :)))
    ne güzel söylemişsin gerçekten ödül mödül bahane daha yakınlaşıyoruz sayesinde.
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. MERHABA ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM.... BENDE ANTALYA DA OTURUYORUM VE HEMEN TAKİBE ALDIM SİZİ DİKİŞTEM DE VAZGEÇMEYİN BENCE İLK DENEME İÇİN GAYET BAŞARILI ŞEYLER YAPMIŞSINIZ SEVGİLER YASEMİN

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim sevgili yasemin sözlerin cesaret veriyor tanıştığıma memnun oldum sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Ödül için çok teşekkür ederim. Çok nazik ve düşüncelisin...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. değil 200 daha 20 ye bile ulaşamadım herkesin yaptığı şeyler güzel en azından emek harcanıyor.birşeyler üretmeye çalışılıyor. yapanların ellerine sağlık Allah boş duranı sevmezmiş.Bizler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.keşke benim de ziyaretci sayım artsa yorumlarım artsa eleştirilere de razıyım.en azından yaptıklarımın iyimi kötümü olduğunu anlardım. neyse yazan da sağ olsun yazmayanda. ödülün hayırlı olsun sevgilerle

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim sevgili nuran...
    sitemini anlıyorum bende senin gibiydim. insan hevesle yapınca heyecanla yorum bekliyor ve bu yüzden izleyicisi çok olsun istiyor. bende hergün bakardım bugün kaç olmuş bugün kaç olmuş diye ama hiç ilerlemezdi :) ilk 20-30-50 yavaş ilerliyor ama sonra hızlanıyor meraketme. bunlarada fazla takılma bence yoksa hevesin kırılır. izleyicinin az olması yada yorum sayınla becerini kıyaslama çünkü bunlar zamanla olacak şeyler. tabi birazda aktif bir sosyal çevren olmasıyla alakalı. birde bloğunun hitap ettiği çevre önemli. bloğunda farklı farklı şeylere yer verirsen farklı zevklere sahip farklı izleyicilerin olur...
    yılmak yok üretmeye devam :)

    YanıtlaSil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥