10 Ekim 2012 Çarşamba

TAKI HAZIRLIĞI


Uzun zamandır takı yapmıyorum malzemelerim çürüyecek :)
Bende çıkardım baktım neler var diye elime bunlar geçti. 

Yapılmayı bekleyen kolye uçları , boncuklar, zincirler... Resimlerini bile bastırmışımda yapmamışım nedense. Gördüğünüz resimleri kolye ucu aparatlarının içlerine yerleştirmek için bastırdım. Parlak ve canlı olmaları için fotoğraf kağıdına basıyorum.Resim karanlık çıkmış ama :)


Bunları görünce resin kaplama yapasım geldi.
E gidiyimde yapıyım bari :)
2-3 güne anca kurur
Bitmiş hallerini göstermek üzere hoşçakalın....

10 yorum:

  1. merakla bekliyorum, kolaylıklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürederim noblesse umarım fazla bekletmem :)

      Sil
  2. Aparatların çok hoş, ayna formunda olandan bir kolyem var benim de, aynalı:)) Bunların içine kanaviçe de çok güzel olur, takı malzemeleri satan yerlerden bulabilirim değil mi bunları? Senin yapacaklarını da merak ettim, kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili bahar. aynaya aynaya hoşmuş gerçekten ve evet haklısın bunlara kanaviçe çok hoş oluyor birkaç örnek görmüştüm. sanırım denemeliyim :)
      evet takı malzemesi satan yerlerde bulabilirsin canım bende ordan aldım sevgiler...

      Sil
  3. oooo ne güzel aparatlar onlarrrr, Ankarada bir ara bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım biliyormusun, umudu kesince bende bıraktım işin ucunu ama sende görünce iştaha geldim yine, nereden buldun bunları güzelim yaaa, bir internet adresleri filan varmı acaba? merakla bekliyorum bitmiş hallerini.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler marifetli cadı beğenmene sevindim. Ankarada olsam yardımcı olurdum ama inan nerden bulacağına dair hiç bir fikrim yok canım malesef. ben eminönünden almıştım. bazen emeksensin sitesinde takılarımın yanısıra takı malzemeside satıyorum ama şuan satışta bunlardan yok sanırım. uzun zamandır güncelleyemedim ama istersen güncelleyince haber verebilirim :)

      Sil
    2. Acelesi yok tatlım ama haber verirsen sevinirim, bende bu arada tekrar dolaşsam iyi olur, belki buralara da gelmiştir. Uzun zamandır takı malzemesi satan yerlere uğramıyorum, gezmenin zamanı gelmiş yine takı aşkım depreşti ;)

      Sil
  4. Aparatlar çok güzel bitmiş hallerini bende merak ettim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mehtap hanımcım umarım bitmiş hallerini de beğenirsiniz haa bu arada sizi yeniden aramızda görmek çok güzel ;)
      bizi güzel işlerinizden mahrum bırakmayın sevgiler...

      Sil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥