7 Nisan 2012 Cumartesi

BİRİ BENİ DURDURSUN :))

Hakkatten biri beni durdursun içimde bitmek tükenmez bir dikiş arzusu var. Pratiklik kazanmak adına bişeyler dikiyim istiyorum bazen bişey bulamayıp saçmalıyorum, eşim endişelenmeye başladı yakında televizyonada kılıf dikeceksin diye korkuyorum diyo :)
Yine böyle ne yapayım ne yapayım diye düşünürken gözüme soluk beyaz berjerim ilişti. hıh dedim neden şu berjere biraz renk katmıyorum. Zaten diğer koltuklarım kahve-kremdi berjerim ise sadece kremdi ona da kahve dokunuşlar lazım dedim. Parçacılardan topladığım kahverengi bir kumaşım vardı onunla  hemen ona bir kırlent diktim. parçanın enide öyle bir denk geldi ki bukadar olur yani. Kırlenti diktikten sonra kare bir parça arttı onunda kenarlarını çektim üzerine koydum takım oldu :) 
   Aslında üzerine koyduğum örtüyü pek beğenmedim kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum abartmışım gibi oldu sanki bilemedim sadece yastıkla daha mı güzel acaba ama berjerim balkon kapısının önüne denkgeldiği için giriş çıkışlarda sürekli ittirilip kaktırılıyo garibim herkes el attığından üst kısmı çok kirleniyor silmekten eskicek :) o açıdan düşününce üzerindeki örtü kalsın diyorum. Sizce? 

6 yorum:

  1. kullanım açısından dediğiniz gibi avantajı olabilir üstteki parçanın, fakat bu haliyle üniforma gibi olmuş. şöyle rastgele atsanız üstüne, daha salaş dursa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üniforma gibi mi :) ilahi güldürdünüz beni. şimdi üniformalı koltuğuma baktıkça emir veresim geliyor :) dediğiniz gibi salaş belki hoş bir tarz olur ama ben kullanamam simetrik durmazsa rahatsız olurum dağınıkmışım gibi gelir ama illa değişik serin diye öneriyorsanız böyle çapraz değil de düz sermeyi deneyebilirim. teşekkürler...

      Sil
  2. üzerine koyduğun örtü şık olmuş bence hem de kullanışlı, en çok kirlenen yer çünkü.Yastığıyla şık olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm ♥ beğenmeniz hoşuma gitti örtü beni koltuk tepesi silme derdinden kurtaracak o yüzden kullanmaya kararlıyım ve onu sevmeye başladım gözüm de alışıyor yavaş yavaş...

      Sil
  3. Biri beni durdursun duygunuzu çok anlıyorum. Kırlentlerde ne ilginç değilmi? bütün evin havasını bir anda değiştirebiliyor. Ellerinize sağlık. Bu arada unutmadan söyleyeyim, sizi "mim"ledim... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısınız küçük bir dokunuş evin havasını değiştirebiliyor. teşekkür ediyorum yorumunuz için. teşekkür ederim beni mimlemişsiniz ama ben bu mim işlerini anlamıyorum malesef :)

      Sil

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥___ YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER___♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥